Ambiotel

Welkom in het Ambiotel te Tongeren,
de oudste stad van België.

Ambiotel

Hotel ambiotel ligt midden in het historische centrum van Tongeren en beschikt over een terras, een bar en een restaurant waar Belgische specialiteiten geserveerd worden. In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.

De kamers van hotel ambiotel kijken uit op de skyline van de stad en zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv, een kluisje, een minibar en een koffiezetapparaat. Ze hebben ook een eigen badkamer.

In hotel-restaurant Den Ambi kunt u genieten van Belgische gerechten en het is geopend voor lunch en diner. In de buurt van de accommodatie vindt u ook tal van restaurants en cafés.

Hotel ambiotel bevindt zich op 500 meter van het treinstation van Tongeren, op 32 km van de steden Genk en Hasselt en op 20 km van Maastricht.

We spreken uw taal!

Kamers

Double Room

Deze kamer met airconditioning biedt uitzicht op de stad en is uitgerust met een flatscreen-tv, een kluisje, een minibar en een koffiezetapparaat. Beschikt over een eigen badkamer met een douche of een bad.

Kamerfaciliteiten: Uitzicht op de stad, Telefoon, Radio, Flatscreen-tv, Kluisje, Airconditioning, Broekpers, Bureau, Strijkvoorzieningen, Extra lang bed (>2 meter), Verwarming, Vloerbedekking, Communicerende kamer(s) beschikbaar, WC, Badkamer, Slippers, Bad of douche, Minibar, Koelkast, Elektrische Waterkoker, Koffiezetapparaat

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Aantal personen 4

Appartement

Dit appartement met airconditioning biedt uitzicht op de stad en is uitgerust met 3 flatscreen-tv's, een kluisje, een minibar en een koffiezetapparaat. Beschikt over 2 badkamers met een douche en een bad.
Kamerfaciliteiten: Uitzicht op de stad, Telefoon, Radio, Flatscreen-tv, Kluisje, Airconditioning, Extra lang bed (>2 meter), Verwarming, Vloerbedekking, WC, Badkamer, Slippers, Bad of douche, Minibar, Koelkast, Elektrische Waterkoker, Koffiezetapparaat
Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Aantal personen 5

Beoordelingen

Contact

Ambiotel

Welkom in het Ambiotel te Tongeren,
de oudste stad van België.

Veemarkt 2 , 3700 , Tongeren, Belgie


tel: 012 26 29 50